BDU-da Bilik günü keçirilib

Bu gün Bakı Dövlət Universitetində 15 sentyabr - Bilik günü münasibətilə tədbir keçirilib.

/ 15/09/2011

BDU dünyanın 700 top universitetləri siyahısına daxil olub

“QS World University Rankings-2011” reytinqinə görə Bakı Dövlət Universiteti (BDU) dünyanın 700 top universitetinin siyahısına daxil olub

/ 12/09/2011

Abel Məhərrəmov «Qızıl Buta» mükafatının qaliblərindən oldu

“Dünya Azərbaycanlıları” İctimai Mərkəzi “Qızıl Buta” Mükafatının növbəti qaliblərinin adını açıqlayıb. Bununla bağlı keçirilən sorğuda iştirak edən respondentlərin 19 % iş adamı, 14% elm xadimləri, 16 % məmurlar, 21 % tələbələr, 3 % işsizlər, 27 % müxtəlif peşə sahibləridir.

/ 05/09/2011

Abel Məhərrəmov «Qızıl Buta» mükafatının qaliblərindən oldu

/ 05/09/2011

Rektor səfirlə görüşüb

Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin rektoru,millət vəkili, parlamentin Azərbaycan-Yaponiya parlamentlərarası əlaqələr üzrə işçi qrupunun rəhbəri akademik Abel Məhərrəmov Azərbaycan Respublikasının Yaponiyada fövqəladə və səlahiyyətli səfiri vəzifəsinə təyin edilən Gürsel İsmayılzadəni qəbul edib.

/ 24/08/2011

BDU tələbələri ABŞ Dövlət Departamentinin proqramını udublar

Bu gün BDU-nun rektoru, akademik Abel Məhərrəmov ABŞ səfirliyinin mətbuat müşaviri Kis Bin, Səfirliyin Təhsil və Mədəniyyət işləri üzrə müşaviri Kris Consu qəbul edib.

/ 10/08/2011

BDU-nun rektoru ABŞ Ədliyyə Departamentinin Xaricdə Prokurorluğun İnkişafına Yardım Proqramının Avroasiya üzrə Regional direktorunu qəbul edib

Bu gün BDU-nun rektoru, akademik Abel Məhərrəmov ABŞ Ədliyyə Departamentinin Xaricdə Prokurorluğun İnkişafına Yardım Proqramının Avroasiya üzrə Regional direktoru, eyni zamanda, McGill universitetinin dosenti xanım Katerina Nyukamı qəbul edib.

/ 10/08/2011

Abituriyentlərin nəzərinə!

Baki  Dövlət  Universitetinə qəbul olunmuş abituriyentlər qeydiyyatdan keçmək üçün aşağidaki sənədləri təqdim etməlidirlər:

/ 05/08/2011

BDU Elmi Şurasının bu tədris ilində son iclası keçirilib

Bu gün Bakı Dövlət Universitetində Elmi Şuranın bu tədris ilində son iclası keçirilib.

/ 13/07/2011

Kadrlar şöbəsinin təmir və yenidənqurma işlərindən sonra açılış mərasimi olub

Bu gün Bakı Dövlət Universitetində Kadrlar şöbəsinin təmir və yenidənqurma işlərindən sonra açılış mərasimi olub.

/ 13/07/2011

BDU-nun Mətbuat və İnformasiya şöbəsinin müdiri Pərvanə İbrahimova «İlin ən fəal şöbə müdiri» fəxri adına layiq görülüb

BDU-nun rektoru Abel Məhərrəmova medianın “Xüsusi Rəğbət” mükafatı verilib

Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin rektoru Abel Məhərrəmova medianın "Xüsusi rəğbət” mükafatı təqdim edilib.

/ 12/07/2011

Rektor Abel Məhərrəmov Ukrayna nümayəndə heyətini qəbul edib

Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin rektoru, akademik Abel Məhərrəmov Ukrayna Milli Elmlər Akademiyası Krım Şərqşünaslıq Universitetinin professoru Yuriy Koçubeyi, Taras Şevçenko adına Kiyev Milli Universitetinin professoru Vladimir Serhiçeki, “Kiyev-Mohila Akademiyası” Milli Universitetinin maliyyə və iqtisadiyyat işləri üzrə vitse-prezidenti Lyudmila Dançenkonu, Ukrayna İctimai Televiziyasının redaktoru Kristina Stebelskanı, Kiyev Milli Aviasiya Universitetinin professoru, Heydər Əliyev adına Ukrayna-Azərbaycan Təhsil, Elm-mədəniyyət, İdman mərkəzinin direktoru Arif Quliyevi və “Kiyev-Mohila Akademiyası” Milli Universitetinin müəllimi, Ukraynada yaşayan azərbaycanlı türkoloq Fərhad Turanlını qəbul edib.

/ 06/07/2011

Prorektor Sani Hacıyev tələbələrlə görüş keçirib

Bu gün yeni təyin olunmuş sosial məsələlər tələbələrlə iş və ictimaiyyətlə əlaqələr üzrə prorektor prof. Sani Hacıyev Tələbə təşkilatlarının idarə heyətləri ilə görüş keçirib.

BDU-nun 8 fakültəsinə dekanlar təyin edilmişdir

Azərbaycan Respublikası Təhsil Nazirliyi tərəfindən «Ali təhsil» müəssisələrində kafedra müdiri, dekan və dekan müavini vəzifələrinin tutulması qaydalarının təsdiqi barədə» verilmiş  400 saylı 09 mart 2011-ci il tarixli əmrə əsasən digər ali məktəblər kimi Bakı Dövlət Universiteti tərəfindən də boş olan dekan vəzifələrini tutmaq üçün elan edilmiş müsabiqə bəzi fakültələrdə başa çatıb.

BDU-da kadr dəyişikliyi

Respublikada aparılan kadr islahatları ilə əlaqədar Bakı Dövlət Universitetində bəzi prorektorlar dəyişdirilmişdir. 7 prorektordan 4-nün əvəzinə yeni kadrlar təyin edilmişdir.

BDU-da Respublika Günü!

Bu gün Bakı Dövlət Universitetində 28 may - Respublika Gününə həsr olunmuş tədbir keçirilib.

/ 26/06/2011

BDU-da Respublika Günü!

/ 26/06/2011

Universitet nümayəndəsinin Oulu Universitetinə (Finlyandiya) səfəri

24 may 2011-ci il tarixində Bakı Dövlət Universitetinin nümayəndə qrupu Avropa Birliyinin 7 Çərçivə Proqramında (FP-7 Program) NAPEP adlı layihədə iştirak edərək Finlyandiyanın Oulu Universitetində (Oulu şəhəri) keçirilən görüşdə iştirak edib.

/ 24/06/2011

«Türk dünyası: dünəni və bu günü» adlı konfrans başlayıb

Bu gün Bakı Dövlət Universitetində «Türk dünyası: dünəni və bu günü» adlı iki gün davam edəcək beynəlxalq konfrans öz işinə başlayıb.

/ 23/06/2011
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |