Abel Məhərrəmov ukraynalı həmkarını qəbul edib

Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin rektoru, akademik Abel Məhərrəmov  O.Qonçar adına Dnepropetrovsk Milli Univeristetinin (Ukrayna) rektoru  Nikolay Viktoroviç Polyakovu və elmi-pedaqoji iş üzrə prorektoru Sergey Aleksandroviç Çernetskini qəbul edib.

/ 28/09/2011

BDU-nun rektoru Almaniyadan gələn qonaqları qəbul edib

Bu gün BDU-nun rektoru, akademik Abel Məhərrəmov Almaniyanın Manheim Universitetinin Molekulyar və Hüceyrə İnstitutunun direktoru, Manheim Tədqiqi elmlər universiteti Biotexnologiya fakültəsinin dekan əvəzi, Almaniya Akkreditasiya mərkəzinin üzvü Mathias Hafner və Heydelberq Universiteti Manheim Tibb fakültəsinin tədqiqat qrupunun rəhbəri Ralf Jesenofskini qəbul edib.

BDU-da Avropa Komissiyasının 7-ci Çərçivə Proqramı əsasında treninqlər başlayıb

Bu gündən etibarən Bakı Dövlət Universitetində Avropa Komissiyasının 7-ci Çərçivə Proqramı əsasında “Elektronika və Fotonika üçün Nanotexnologiya Platforması – NAPEP” layihəsi üzrə seminar və treninqlər öz işinə başlayıb.

/ 26/09/2011

Web of knowledge məlumat bazasından, istifadə qaydalarına həsr olunmuş treninq-seminar keçiriləcək

06 oktyabr 2011-ci il tarixdə saat 10:00-da

Azərbaycanda elmə Tomson Reyters agentliyi tərəfindən baxiş mövzusunun davamı olaraq,  yeni “Web of  knowledge” məlumat bazasından, istifadə qaydalarına həsr olunmuş  treninq-seminar keçiriləcəkdir.

BDU İLƏ RENMİN UNİVERSİTETİ ARASINDA MEMORANDUM İMZALANIB

Çinin Renmin Universitetinin rektoru, professor Ji Buxengin rəhbərlik etdiyi nümayəndə heyəti Bakı Dövlət Universitetində olub.

/ 23/09/2011

Almaniyanın Ziqen Universitetinin professoru BDU-da mühazirə oxuyacaq

Bakı Dövlət Universiteti ilə Almaniyanın Ziqen Universiteti arasında imzalanmış Anlaşma Memorandumuna əsasən əməkdaşlığın daha da  genişləndirilməsi məqsədi ilə Ziqen Universitetinin İqtisadiyyat fakültəsinin professorları Karl-Josef Koch, Gerd Morgenthaler və Orta Əsrlər və Müasir tarix şöbəsinin müdiri professor, doktor Rafaela Averkorn Bakı Dövlət Universitetində olublar.

/ 22/09/2011

ABŞ-ın Delaver Universitetinin professoru S.İsmat Şahın mühazirələrinin təqvimi

Amerika Birləşmiş Ştatlarının Delaver Universitetinin professoru S.İsmət Şah Amerika İnformasiya Agentliyinin-“Fulbright” proqraqmı ilə Bakı Dövlər Universitetində “Nanostrukturlu nazik təbəqələr” və “Enerji və Cəmiyyət” mövzusunda  2011-ci ilin sentyabrın 19-dan  noyabrın 12-ə qədər mühazirələr  oxuyacaqdır.

/ 16/09/2011

BDU-da Bilik günü keçirilib

Bu gün Bakı Dövlət Universitetində 15 sentyabr - Bilik günü münasibətilə tədbir keçirilib.

/ 15/09/2011

BDU dünyanın 700 top universitetləri siyahısına daxil olub

“QS World University Rankings-2011” reytinqinə görə Bakı Dövlət Universiteti (BDU) dünyanın 700 top universitetinin siyahısına daxil olub

/ 12/09/2011

Abel Məhərrəmov «Qızıl Buta» mükafatının qaliblərindən oldu

“Dünya Azərbaycanlıları” İctimai Mərkəzi “Qızıl Buta” Mükafatının növbəti qaliblərinin adını açıqlayıb. Bununla bağlı keçirilən sorğuda iştirak edən respondentlərin 19 % iş adamı, 14% elm xadimləri, 16 % məmurlar, 21 % tələbələr, 3 % işsizlər, 27 % müxtəlif peşə sahibləridir.

/ 05/09/2011

Abel Məhərrəmov «Qızıl Buta» mükafatının qaliblərindən oldu

/ 05/09/2011

Rektor səfirlə görüşüb

Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin rektoru,millət vəkili, parlamentin Azərbaycan-Yaponiya parlamentlərarası əlaqələr üzrə işçi qrupunun rəhbəri akademik Abel Məhərrəmov Azərbaycan Respublikasının Yaponiyada fövqəladə və səlahiyyətli səfiri vəzifəsinə təyin edilən Gürsel İsmayılzadəni qəbul edib.

/ 24/08/2011

BDU tələbələri ABŞ Dövlət Departamentinin proqramını udublar

Bu gün BDU-nun rektoru, akademik Abel Məhərrəmov ABŞ səfirliyinin mətbuat müşaviri Kis Bin, Səfirliyin Təhsil və Mədəniyyət işləri üzrə müşaviri Kris Consu qəbul edib.

/ 10/08/2011

BDU-nun rektoru ABŞ Ədliyyə Departamentinin Xaricdə Prokurorluğun İnkişafına Yardım Proqramının Avroasiya üzrə Regional direktorunu qəbul edib

Bu gün BDU-nun rektoru, akademik Abel Məhərrəmov ABŞ Ədliyyə Departamentinin Xaricdə Prokurorluğun İnkişafına Yardım Proqramının Avroasiya üzrə Regional direktoru, eyni zamanda, McGill universitetinin dosenti xanım Katerina Nyukamı qəbul edib.

/ 10/08/2011

Abituriyentlərin nəzərinə!

Baki  Dövlət  Universitetinə qəbul olunmuş abituriyentlər qeydiyyatdan keçmək üçün aşağidaki sənədləri təqdim etməlidirlər:

/ 05/08/2011

BDU Elmi Şurasının bu tədris ilində son iclası keçirilib

Bu gün Bakı Dövlət Universitetində Elmi Şuranın bu tədris ilində son iclası keçirilib.

/ 13/07/2011

Kadrlar şöbəsinin təmir və yenidənqurma işlərindən sonra açılış mərasimi olub

Bu gün Bakı Dövlət Universitetində Kadrlar şöbəsinin təmir və yenidənqurma işlərindən sonra açılış mərasimi olub.

/ 13/07/2011

BDU-nun Mətbuat və İnformasiya şöbəsinin müdiri Pərvanə İbrahimova «İlin ən fəal şöbə müdiri» fəxri adına layiq görülüb

BDU-nun rektoru Abel Məhərrəmova medianın “Xüsusi Rəğbət” mükafatı verilib

Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin rektoru Abel Məhərrəmova medianın "Xüsusi rəğbət” mükafatı təqdim edilib.

/ 12/07/2011

Rektor Abel Məhərrəmov Ukrayna nümayəndə heyətini qəbul edib

Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin rektoru, akademik Abel Məhərrəmov Ukrayna Milli Elmlər Akademiyası Krım Şərqşünaslıq Universitetinin professoru Yuriy Koçubeyi, Taras Şevçenko adına Kiyev Milli Universitetinin professoru Vladimir Serhiçeki, “Kiyev-Mohila Akademiyası” Milli Universitetinin maliyyə və iqtisadiyyat işləri üzrə vitse-prezidenti Lyudmila Dançenkonu, Ukrayna İctimai Televiziyasının redaktoru Kristina Stebelskanı, Kiyev Milli Aviasiya Universitetinin professoru, Heydər Əliyev adına Ukrayna-Azərbaycan Təhsil, Elm-mədəniyyət, İdman mərkəzinin direktoru Arif Quliyevi və “Kiyev-Mohila Akademiyası” Milli Universitetinin müəllimi, Ukraynada yaşayan azərbaycanlı türkoloq Fərhad Turanlını qəbul edib.

/ 06/07/2011
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |