Ulu öndər Heydər Əliyevin anadan olmasının 91-ci il dönümünə həsr olunmuş tədbir keçirilib

Beynəlxalq münasibətlər və iqtisadiyyat fakültəsində ulu öndər Heydər Əliyevin anadan olmasının 91-ci il dönümünə həsr olunmuş tədbir keçirilib

/ 08/05/2014

BDU-nun “Beynəlxalq münasibətlər və iqtisadiyyat” fakültəsində Akdeniz Universitetinin dosenti Necati İkan “Türkiyə-Ermənistan münasibətləri-müasir dövrdə” mövzusunda məruzə ilə çıxış edib

/ 07/05/2014

Beynəlxalq münasibətlər və iqtisadiyyat fakültəsində elmi seminar keçirilib

“Dünya İqtisadiyyatının inkişaf meylləri və Azərbaycan iqtisadiyyatında dəyişiklərə zəminlər” mövzusunda elmi seminar keçirilib.

/ 17/04/2014

Amerika Birləşmiş Ştatlarının Merivud Universitetinin professoru Aleksandr Davudi Beynəlxalq münasibətlər və iqtisadiyət fakültəsində

Son zamanlar təhsil sahəsində ABŞ  və Azərbaycan Respublikası arasında canlanma hiss olunmagdardır

/ 08/10/2012

Pakistanli alim Beynəlxalq münasibətlər və iqtisadiyyət fakültəsində muhazirə oxumuşdur.

Pakistanın Milli  Dillər Universitetinin professoru  Sarvat  Rauf, Beynəlxalq münasibətlər və iqtisadiyyat fakültəsinin tələbələri ilə görüşdü

/ 08/10/2012

Müəllimlər Gününüzü təbrik edirik!

1994-cü ildə 5 oktyabr YUNESKO tərəfindən Ümumdünya Müəllimlər Günü kimi təsis edilmişdir.

/ 05/10/2012

BDU- da Bilik Günü qeyd olundu

15 sentyabr- bu gün Azərbaycanda Bilik günü və yeni dərs ilinin başlanğıcı qeyd olunur. Ölkə prezidenti İlham Əliyevin 24 avqust 2004-cü il tarixli sərəncamı ilə bütün tədris müəssisələrində dərslər sentyabrın 15-də başlanır. Məhz bu tarix Bilik günü kimi təsdiq olunub. Bu münasibətlə BDU-da da tədbir keçirilib.

/ 17/09/2012

BDU-da “Müstəqillik illəri və ekoloji problemlərin həlli” mövzusunda dəyirmi masa keçirilib

Bu gün Bakı Dövlət Universitetində Azərbaycan Respublikasının dövlət müstəqilliyinin bərpasının 20-ci ildönümü münasibətilə Ekologiya və təbii sərvətlər nazirliyi ilə birlikdə “Müstəqillik illəri və ekoloji problemlərin həlli” mövzusunda dəyirmi masa keçirilib.

/ 13/10/2011

BDU-da Nano Araşdırmalar Laboratoriyası açılıb

Bakıda keçirilən Beynəlxalq Humanitar Forumun “Dünyanı dəyişdirən müasir texnologiyalar” mövzusunda Bakı Dövlət Universitetində keçirilən seksiya iclaslarında Nano Araşdırmalar Laboratoriyasının açılışı olub.

/ 11/10/2011

Beynəlxalq Humanitar Forumun “Dünyanı dəyişdirən müasir texnologiyalar” mövzusunda seksiya iclasları Bakı Dövlət Universitetində keçirilib

Oktyabrın 10-da Bakıda, “Gülüstan” sarayında “XXI əsr: ümidlər və çağırışlar” devizi ilə işə başlayan Beynəlxalq Humanitar Forumunun “Dünyanı dəyişdirən müasir texnologiyalar” mövzusunda seksiya iclasları oktyabrın 11-də Bakı Dövlət Universitetində davam etdirilib.

/ 11/10/2011

Nobel mükafatı Laureatına BDU-nun fəxri doktoru adı verilib

Bu gün Bakı Dövlət Universitetində ABŞ-ın Kaliforniya Texnologiya İnstitutunun kimya və fizika üzrə professoru, dünya şöhrətli alim, kimya üzrə Nobel mükafatı Laureatı, ABŞ prezidenti Barak Obamanın məsləhətçisi, ABŞ-ın Yaxın və Orta Şərqdə Elm müşaviri Əhməd Həsən Zevayla universitetin fəxri doktoru adının verilməsi münasibətilə tədbir keçirilib.

/ 10/10/2011

BDU-da BİRİNCİ KOREYA DİLİ MÜSABİQƏSİ KEÇİRİLİB

Bu gün Bakı Dövlət Universitetində universitetin və Azərbaycan Dillər Universitetinin tələbələrinin iştirak etdiyi Birinci koreya dili müsabiqəsi keçirilib.

Bundestaq üzvləri BDU-da

Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin rektoru, akademik Abel Məhərrəmov Alman Bundestaqının “Beynəlxalq Parlament Təqaüdü (İPS)” proqramı üçün iştirakçıları seçmək məqsədilə Bakıda səfərdə olan Almaniya parlamentinin üzvü Şteffen-Klaudio Lemmenin başçılıq etdiyi nümayəndə heyətini qəbul edib.

/ 07/10/2011

Rektorun birinci kurslarla görüşü davam edir

Bu gün rektor, akademik Abel Məhərrəmov Sosial Elmlər və psixologiya, Beynəlxalq münasibətlər və iqtisadiyyat fakültəsinin birinci kurs tələbələri ilə görüş keçirib.

Tomson Reyters BDU-da treninq keçirib

Bu gün Bakı Dövlət Universitetində Tomson Reyters (Thomson Reuters) Agentliyi onun tərərfindən hazırlanmış WEB KHOWLEDCE proqramından istifadə üzrə treninq keçirib.

/ 06/10/2011

BDU-da almaniyalı qonaqlarla görüş keçirilib

Bakı Dövlət Universitetinin tarix fakültəsində Almaniyanın Vilhelm və Aleksandr adına Humdold Universitetinin eyni fakültəsindən gələn tələbələrlə görüş keçirilib.

/ 06/10/2011

Bakı Dövlət Universitetində müstəqilliyin 20-ci ildönümü qeyd olunub

Bu gün Bakı Dövlət Universitetində Azərbaycan Respublikasının Dövlət Müstəqilliyinin 20-ci ildönümü münasibətilə elmi-praktik konfrans keçirilib.

/ 05/10/2011

Bakı Dövlət Universiteti Erciyes Universiteti ilə anlaşma memorandumu imzalayıb

Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin rektoru, akademik Abel Məhərrəmov Türkiyənin Erciyes Universitetinin rektoru, professor Fahrettin Keleştemurun başçılıq etdiyi nümayəndə heyətini qəbul edib.

/ 04/10/2011

BDU Latviya Universiteti ilə əməkdaşlıq müqaviləsi imzalayıb

Bu gün Bakı Dövlət Universitetində “Azərbaycan-Latviya: mədəni-tarixi dialoq” sərgisi açılıb. Sərgidə Latviyanın ictimai-siyasi, mədəni həyatini, eyni zamanda Azərbaycan-Latviya mədəni, siyasi, ədəbi əlaqələrini əks etdirən kitab, dərgi, buklet və foto şəkillər nümayiş etdirilib.

/ 04/10/2011

Abel Məhərrəmov ukraynalı həmkarını qəbul edib

Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin rektoru, akademik Abel Məhərrəmov  O.Qonçar adına Dnepropetrovsk Milli Univeristetinin (Ukrayna) rektoru  Nikolay Viktoroviç Polyakovu və elmi-pedaqoji iş üzrə prorektoru Sergey Aleksandroviç Çernetskini qəbul edib.

/ 28/09/2011
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |