Prorektor Sani Hacıyev tələbələrlə görüş keçirib

Bu gün yeni təyin olunmuş sosial məsələlər tələbələrlə iş və ictimaiyyətlə əlaqələr üzrə prorektor prof. Sani Hacıyev Tələbə təşkilatlarının idarə heyətləri ilə görüş keçirib.

BDU-nun 8 fakültəsinə dekanlar təyin edilmişdir

Azərbaycan Respublikası Təhsil Nazirliyi tərəfindən «Ali təhsil» müəssisələrində kafedra müdiri, dekan və dekan müavini vəzifələrinin tutulması qaydalarının təsdiqi barədə» verilmiş  400 saylı 09 mart 2011-ci il tarixli əmrə əsasən digər ali məktəblər kimi Bakı Dövlət Universiteti tərəfindən də boş olan dekan vəzifələrini tutmaq üçün elan edilmiş müsabiqə bəzi fakültələrdə başa çatıb.

BDU-da kadr dəyişikliyi

Respublikada aparılan kadr islahatları ilə əlaqədar Bakı Dövlət Universitetində bəzi prorektorlar dəyişdirilmişdir. 7 prorektordan 4-nün əvəzinə yeni kadrlar təyin edilmişdir.

BDU-da Respublika Günü!

Bu gün Bakı Dövlət Universitetində 28 may - Respublika Gününə həsr olunmuş tədbir keçirilib.

/ 26/06/2011

BDU-da Respublika Günü!

/ 26/06/2011

Universitet nümayəndəsinin Oulu Universitetinə (Finlyandiya) səfəri

24 may 2011-ci il tarixində Bakı Dövlət Universitetinin nümayəndə qrupu Avropa Birliyinin 7 Çərçivə Proqramında (FP-7 Program) NAPEP adlı layihədə iştirak edərək Finlyandiyanın Oulu Universitetində (Oulu şəhəri) keçirilən görüşdə iştirak edib.

/ 24/06/2011

«Türk dünyası: dünəni və bu günü» adlı konfrans başlayıb

Bu gün Bakı Dövlət Universitetində «Türk dünyası: dünəni və bu günü» adlı iki gün davam edəcək beynəlxalq konfrans öz işinə başlayıb.

/ 23/06/2011

Rus Mərkəzinin təşkilatçılığı ilə seminar

24 may 2011-ci il, saat 12:00-da Bakı Dövlət Universiteti Rus Mərkəzinin təşkilatçılığı ilə filologiya fakültəsinin 304-cü auditoriyasıda Moskva şəhəri A.S.Puşkin adına Dövlət Rus dili İnstitutunun nümayəndələrinin iştirakı ilə seminar keçiriləcək.

/ 23/06/2011

Tomson Reyters BDU-da seminar keçirib

Bu gün Bakı Dövlət Universitetində «Azərbaycanda elmə Tomson Reyters (Thomson Reuters) Agentliyi tərəfindən baxış» mövzusunda seminar keçirilib.

/ 01/06/2011

Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsinin növbəti uğurlu layihəsi

Bakı Dövlət Universiteti Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi “Kiçik Qəlbin Mübarizəsi” adlı xeyriyyə marafonu çərçivəsində gənclərin sevimlisi, tanınmış estrada müğənnisi Röya Ayxanın ifasında eyni adlı konsert tədbiri təşkil edib.

/ 31/05/2011

Rus Mərkəzinin təşkilatçılığı ilə seminar

“Rusiya dünyası” Fondunun tədbirləri çərçivəsində Bakı Dövlət Universitetinin “Rus Mərkəzi”ndə Moskvanın A.S.Puşkin adına Dövlət Rus Dili İnstitutunun və BDU-nun filologiya fakültəsinin nümayəndələrinin iştirakı ilə seminar keçirilib.

/ 31/05/2011

Kuba inqilabı öndərinin oğlu Fidel Kastro Dias-Balart Bakı Dövlət Universitetində olub

Kuba inqilabının öndəri Fidel Kastro Ruzun oğlu, Kuba Respublikası Dövlət Şurasının elmə işlər üzrə məsləhətçisi fizika-riyaziyyat elmləri doktoru  Fidel Kastro Dias-BalartBakı Dövlət Universitetində olub / 31/05/2011

BDU-da Atatürkü anma, Gənclik və İdman Bayramı qeyd edilib

BDU-da Türkiyə Cümhuriyyətinin qurucusu Mustafa Kamal Atatürkü anma, Gənclik və İdman Bayramı qeyd edilib.

/ 19/05/2011

Elan

01 iyun 2011-ci il tarixdə saat 1100-da “Azərbaycanda elmə tomson reyters agentliyi tərəfindən baxiş” mövzusunda tədbir keçiriləcəkdir.

/ 19/05/2011

BDU ilə NETZSCH qrupu arasında yeni əməkdaşlıq müqaviləsi imzalanıb

BDU-da Almaniyanın NETZSCH qrupu və həmin qrupa daxil olan “Wesemann İnternetional” MMC  istehsal etdiyi cihazlarla tanışlıq məqsədilə seminar keçirilmişdir

/ 18/05/2011

BDU əməkdaşlarının indekslənən jurnallarda çap olunmuş məqalələrinə görə mükafatlandırılma

BDU əməkdaşlarının indeks-lənən jurnallarda çap olunmuş məqalələrinə görə mükafatlandırılması haqqında

/ 18/05/2011

Abel Məhərrəmov «Avrasiyanın fəxri» medalı ilə təltif edilib

BDU-nun rektoru, akademik Abel Məhərrəmov   Avrasiya məkanında təhsil və mədəniyyətin inkişafına verdiyi töhfələrinə görə «Avrasiyanın fəxri» medalı və müvafiq diplomla təltif edilib.

/ 13/05/2011

BDU-da Abay Mərkəzinin açılışı olub

Bu gün BDU-da qazax şairi, yazıçısı, ictimai xadimi, müasir qazax yazılı ədəbiyyatının banisi Abay Kunanbayev adına Mərkəzin rəsmi açılışı olub.

/ 13/05/2011

Almaniya Beynəlxalq Əməkdaşlıq Cəmiyyətinin rəhbəri BDU-nun Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsində olub

Bu gün Almaniya Beynəlxalq Əməkdaşlıq Cəmiyyətinin Biomüxtəlifliyin Davamlı idarə olunması heyətinin rəhbəri doktor Kristian Gönner Bakı Dövlət Universitetinin Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsində olub.

/ 12/05/2011

THIK “Azərbaycan gəncliyi 2011-2015-ci illərdə” Dövlət Proqramı layihəsi ilə bağlı universitet tələbələrindən gələn təklifləri müzakirə edib

Bu gün  BDU-nun THIK-i prezident İlham Əliyevin göstərişinə uyğun olaraq hazırlanmaqda olan “Azərbaycan gəncliyi 2011-2015-ci illərdə” Dövlət Proqramı layihəsini müzakirə edib.

/ 11/05/2011
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |