Rus Mərkəzinin təşkilatçılığı ilə seminar

24 may 2011-ci il, saat 12:00-da Bakı Dövlət Universiteti Rus Mərkəzinin təşkilatçılığı ilə filologiya fakültəsinin 304-cü auditoriyasıda Moskva şəhəri A.S.Puşkin adına Dövlət Rus dili İnstitutunun nümayəndələrinin iştirakı ilə seminar keçiriləcək.

/ 23/06/2011

Tomson Reyters BDU-da seminar keçirib

Bu gün Bakı Dövlət Universitetində «Azərbaycanda elmə Tomson Reyters (Thomson Reuters) Agentliyi tərəfindən baxış» mövzusunda seminar keçirilib.

/ 01/06/2011

Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsinin növbəti uğurlu layihəsi

Bakı Dövlət Universiteti Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi “Kiçik Qəlbin Mübarizəsi” adlı xeyriyyə marafonu çərçivəsində gənclərin sevimlisi, tanınmış estrada müğənnisi Röya Ayxanın ifasında eyni adlı konsert tədbiri təşkil edib.

/ 31/05/2011

Rus Mərkəzinin təşkilatçılığı ilə seminar

“Rusiya dünyası” Fondunun tədbirləri çərçivəsində Bakı Dövlət Universitetinin “Rus Mərkəzi”ndə Moskvanın A.S.Puşkin adına Dövlət Rus Dili İnstitutunun və BDU-nun filologiya fakültəsinin nümayəndələrinin iştirakı ilə seminar keçirilib.

/ 31/05/2011

Kuba inqilabı öndərinin oğlu Fidel Kastro Dias-Balart Bakı Dövlət Universitetində olub

Kuba inqilabının öndəri Fidel Kastro Ruzun oğlu, Kuba Respublikası Dövlət Şurasının elmə işlər üzrə məsləhətçisi fizika-riyaziyyat elmləri doktoru  Fidel Kastro Dias-BalartBakı Dövlət Universitetində olub / 31/05/2011

BDU-da Atatürkü anma, Gənclik və İdman Bayramı qeyd edilib

BDU-da Türkiyə Cümhuriyyətinin qurucusu Mustafa Kamal Atatürkü anma, Gənclik və İdman Bayramı qeyd edilib.

/ 19/05/2011

Elan

01 iyun 2011-ci il tarixdə saat 1100-da “Azərbaycanda elmə tomson reyters agentliyi tərəfindən baxiş” mövzusunda tədbir keçiriləcəkdir.

/ 19/05/2011

BDU ilə NETZSCH qrupu arasında yeni əməkdaşlıq müqaviləsi imzalanıb

BDU-da Almaniyanın NETZSCH qrupu və həmin qrupa daxil olan “Wesemann İnternetional” MMC  istehsal etdiyi cihazlarla tanışlıq məqsədilə seminar keçirilmişdir

/ 18/05/2011

BDU əməkdaşlarının indekslənən jurnallarda çap olunmuş məqalələrinə görə mükafatlandırılma

BDU əməkdaşlarının indeks-lənən jurnallarda çap olunmuş məqalələrinə görə mükafatlandırılması haqqında

/ 18/05/2011

Abel Məhərrəmov «Avrasiyanın fəxri» medalı ilə təltif edilib

BDU-nun rektoru, akademik Abel Məhərrəmov   Avrasiya məkanında təhsil və mədəniyyətin inkişafına verdiyi töhfələrinə görə «Avrasiyanın fəxri» medalı və müvafiq diplomla təltif edilib.

/ 13/05/2011

BDU-da Abay Mərkəzinin açılışı olub

Bu gün BDU-da qazax şairi, yazıçısı, ictimai xadimi, müasir qazax yazılı ədəbiyyatının banisi Abay Kunanbayev adına Mərkəzin rəsmi açılışı olub.

/ 13/05/2011

Almaniya Beynəlxalq Əməkdaşlıq Cəmiyyətinin rəhbəri BDU-nun Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsində olub

Bu gün Almaniya Beynəlxalq Əməkdaşlıq Cəmiyyətinin Biomüxtəlifliyin Davamlı idarə olunması heyətinin rəhbəri doktor Kristian Gönner Bakı Dövlət Universitetinin Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsində olub.

/ 12/05/2011

THIK “Azərbaycan gəncliyi 2011-2015-ci illərdə” Dövlət Proqramı layihəsi ilə bağlı universitet tələbələrindən gələn təklifləri müzakirə edib

Bu gün  BDU-nun THIK-i prezident İlham Əliyevin göstərişinə uyğun olaraq hazırlanmaqda olan “Azərbaycan gəncliyi 2011-2015-ci illərdə” Dövlət Proqramı layihəsini müzakirə edib.

/ 11/05/2011

BDU-da «Dövlət və hüquq quruculuğunun aktual problemləri» mövzusunda XI Respublika Elmi-Praktik Konfransı başlayıb

Bu gün BDU-da Hüquq fakültəsinin  “Dövlət və hüquq quruculuğunun aktual problemləri” mövzusunda  XI Respublika elmi-praktik konfransı öz işinə başlayıb

/ 11/05/2011

BDU-da ümummilli lider Heydər Əliyevin doğum günü münasibəti ilə Gül bayramı keçirilib

Bu gün BDU-da ümummilli lider Heydər Əliyevin anadan olmasının 88-ci ildönümünə həsr olunmuş Gül bayramı keçirilib.

/ 10/05/2011

Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültəsi çempion oldu

Bu gün BDU-nun idman meydançasında ümummilli liderin anadan olmasının 88-ci ildönümünə həsr olunmuş idman yarışlarının qaliblərinin mükafatlandırılması mərasimi keçirilib.

/ 07/05/2011

“Azərkosmos” BDU-dan kadr istədi

“Azərkosmos” Açıq Səhmdar Cəmiyyətinin sədri Rəşad Nəbiyev BDU-nun rektoru, akademik Abel Məhərrəmova müraciət ünvanlayıb.

/ 05/05/2011

BDU-da «Heydər Əliyev» məktəbinin növbəti məşğələsi keçirilib

Bu gün Bakı Dövlət Universitetində «Heydər Əliyev məktəbi»nin ulu öndərin 88-ci ildönümünə həsr olunmuş növbəti məşğələsi keçirilib.

/ 05/05/2011

Rektor Abel Məhərrəmov Latviya səfirini qəbul edib

Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin rektoru, akademik Abel Məhərrəmov Latviyanın Azərbaycandakı fövqəladə və səlahiyyətli səfiri Hardis Baumanisi qəbul edib.

/ 03/05/2011

BDU-nun DEKAN MÜAVİNİ BEYNƏLXALQ ASSOSİASİYANIN VİTSE-PREZİDENTİ SEÇİLİB

Aprelin 27-29-da Qazaxıstanın paytaxtı Astana şəhərində simpozium keçirilib.

/ 02/05/2011
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |