Rus Mərkəzinin təşkilatçılığı ilə seminar

“Rusiya dünyası” Fondunun tədbirləri çərçivəsində Bakı Dövlət Universitetinin “Rus Mərkəzi”ndə Moskvanın A.S.Puşkin adına Dövlət Rus Dili İnstitutunun və BDU-nun filologiya fakültəsinin nümayəndələrinin iştirakı ilə seminar keçirilib.

/ 31/05/2011

Kuba inqilabı öndərinin oğlu Fidel Kastro Dias-Balart Bakı Dövlət Universitetində olub

Kuba inqilabının öndəri Fidel Kastro Ruzun oğlu, Kuba Respublikası Dövlət Şurasının elmə işlər üzrə məsləhətçisi fizika-riyaziyyat elmləri doktoru  Fidel Kastro Dias-BalartBakı Dövlət Universitetində olub / 31/05/2011

BDU-da Atatürkü anma, Gənclik və İdman Bayramı qeyd edilib

BDU-da Türkiyə Cümhuriyyətinin qurucusu Mustafa Kamal Atatürkü anma, Gənclik və İdman Bayramı qeyd edilib.

/ 19/05/2011

Elan

01 iyun 2011-ci il tarixdə saat 1100-da “Azərbaycanda elmə tomson reyters agentliyi tərəfindən baxiş” mövzusunda tədbir keçiriləcəkdir.

/ 19/05/2011

BDU ilə NETZSCH qrupu arasında yeni əməkdaşlıq müqaviləsi imzalanıb

BDU-da Almaniyanın NETZSCH qrupu və həmin qrupa daxil olan “Wesemann İnternetional” MMC  istehsal etdiyi cihazlarla tanışlıq məqsədilə seminar keçirilmişdir

/ 18/05/2011

BDU əməkdaşlarının indekslənən jurnallarda çap olunmuş məqalələrinə görə mükafatlandırılma

BDU əməkdaşlarının indeks-lənən jurnallarda çap olunmuş məqalələrinə görə mükafatlandırılması haqqında

/ 18/05/2011

Abel Məhərrəmov «Avrasiyanın fəxri» medalı ilə təltif edilib

BDU-nun rektoru, akademik Abel Məhərrəmov   Avrasiya məkanında təhsil və mədəniyyətin inkişafına verdiyi töhfələrinə görə «Avrasiyanın fəxri» medalı və müvafiq diplomla təltif edilib.

/ 13/05/2011

BDU-da Abay Mərkəzinin açılışı olub

Bu gün BDU-da qazax şairi, yazıçısı, ictimai xadimi, müasir qazax yazılı ədəbiyyatının banisi Abay Kunanbayev adına Mərkəzin rəsmi açılışı olub.

/ 13/05/2011

Almaniya Beynəlxalq Əməkdaşlıq Cəmiyyətinin rəhbəri BDU-nun Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsində olub

Bu gün Almaniya Beynəlxalq Əməkdaşlıq Cəmiyyətinin Biomüxtəlifliyin Davamlı idarə olunması heyətinin rəhbəri doktor Kristian Gönner Bakı Dövlət Universitetinin Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsində olub.

/ 12/05/2011

THIK “Azərbaycan gəncliyi 2011-2015-ci illərdə” Dövlət Proqramı layihəsi ilə bağlı universitet tələbələrindən gələn təklifləri müzakirə edib

Bu gün  BDU-nun THIK-i prezident İlham Əliyevin göstərişinə uyğun olaraq hazırlanmaqda olan “Azərbaycan gəncliyi 2011-2015-ci illərdə” Dövlət Proqramı layihəsini müzakirə edib.

/ 11/05/2011

BDU-da «Dövlət və hüquq quruculuğunun aktual problemləri» mövzusunda XI Respublika Elmi-Praktik Konfransı başlayıb

Bu gün BDU-da Hüquq fakültəsinin  “Dövlət və hüquq quruculuğunun aktual problemləri” mövzusunda  XI Respublika elmi-praktik konfransı öz işinə başlayıb

/ 11/05/2011

BDU-da ümummilli lider Heydər Əliyevin doğum günü münasibəti ilə Gül bayramı keçirilib

Bu gün BDU-da ümummilli lider Heydər Əliyevin anadan olmasının 88-ci ildönümünə həsr olunmuş Gül bayramı keçirilib.

/ 10/05/2011

Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültəsi çempion oldu

Bu gün BDU-nun idman meydançasında ümummilli liderin anadan olmasının 88-ci ildönümünə həsr olunmuş idman yarışlarının qaliblərinin mükafatlandırılması mərasimi keçirilib.

/ 07/05/2011

“Azərkosmos” BDU-dan kadr istədi

“Azərkosmos” Açıq Səhmdar Cəmiyyətinin sədri Rəşad Nəbiyev BDU-nun rektoru, akademik Abel Məhərrəmova müraciət ünvanlayıb.

/ 05/05/2011

BDU-da «Heydər Əliyev» məktəbinin növbəti məşğələsi keçirilib

Bu gün Bakı Dövlət Universitetində «Heydər Əliyev məktəbi»nin ulu öndərin 88-ci ildönümünə həsr olunmuş növbəti məşğələsi keçirilib.

/ 05/05/2011

Rektor Abel Məhərrəmov Latviya səfirini qəbul edib

Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin rektoru, akademik Abel Məhərrəmov Latviyanın Azərbaycandakı fövqəladə və səlahiyyətli səfiri Hardis Baumanisi qəbul edib.

/ 03/05/2011

BDU-nun DEKAN MÜAVİNİ BEYNƏLXALQ ASSOSİASİYANIN VİTSE-PREZİDENTİ SEÇİLİB

Aprelin 27-29-da Qazaxıstanın paytaxtı Astana şəhərində simpozium keçirilib.

/ 02/05/2011

BDU-da gənc alimlərin və tədqiqatçıların beynəlxalq elmi konfransı öz işinə başlayıb

BDU-da Gənc alimlərin və tədqiqatçıların müasir biologiyanın nəzəri və tətbiqi problemləri mövzusunda beynəlxalq elmi konfrans öz işinə başlayıb.

/ 29/04/2011

Jurnalistika fakültəsinin dekan müavini beynəlxalq konfransda iştirak edib

BDU jurnalistika fakültəsinin dekan müavini, dosent Sevinc Əliyeva 21-22 aprel tarixlərində Sankt-Peterburq Dövlət Universitetində beynəlxalq konfransda iştirak edib.

/ 26/04/2011

Amerikalı politoloq seminar keçirib

Amerikalı  politoloq bu gün BDU-nun Beynəlxalq əlaqələr və beynəlxalq hüquq fakültəsinin tələbə və magistrantlarına seminar keçirib.

/ 26/04/2011
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |