BDU-da ümummilli lider Heydər Əliyevin doğum günü münasibəti ilə Gül bayramı keçirilib

Bu gün BDU-da ümummilli lider Heydər Əliyevin anadan olmasının 88-ci ildönümünə həsr olunmuş Gül bayramı keçirilib.

/ 10/05/2011

Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültəsi çempion oldu

Bu gün BDU-nun idman meydançasında ümummilli liderin anadan olmasının 88-ci ildönümünə həsr olunmuş idman yarışlarının qaliblərinin mükafatlandırılması mərasimi keçirilib.

/ 07/05/2011

“Azərkosmos” BDU-dan kadr istədi

“Azərkosmos” Açıq Səhmdar Cəmiyyətinin sədri Rəşad Nəbiyev BDU-nun rektoru, akademik Abel Məhərrəmova müraciət ünvanlayıb.

/ 05/05/2011

BDU-da «Heydər Əliyev» məktəbinin növbəti məşğələsi keçirilib

Bu gün Bakı Dövlət Universitetində «Heydər Əliyev məktəbi»nin ulu öndərin 88-ci ildönümünə həsr olunmuş növbəti məşğələsi keçirilib.

/ 05/05/2011

Rektor Abel Məhərrəmov Latviya səfirini qəbul edib

Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin rektoru, akademik Abel Məhərrəmov Latviyanın Azərbaycandakı fövqəladə və səlahiyyətli səfiri Hardis Baumanisi qəbul edib.

/ 03/05/2011

BDU-nun DEKAN MÜAVİNİ BEYNƏLXALQ ASSOSİASİYANIN VİTSE-PREZİDENTİ SEÇİLİB

Aprelin 27-29-da Qazaxıstanın paytaxtı Astana şəhərində simpozium keçirilib.

/ 02/05/2011

BDU-da gənc alimlərin və tədqiqatçıların beynəlxalq elmi konfransı öz işinə başlayıb

BDU-da Gənc alimlərin və tədqiqatçıların müasir biologiyanın nəzəri və tətbiqi problemləri mövzusunda beynəlxalq elmi konfrans öz işinə başlayıb.

/ 29/04/2011

Jurnalistika fakültəsinin dekan müavini beynəlxalq konfransda iştirak edib

BDU jurnalistika fakültəsinin dekan müavini, dosent Sevinc Əliyeva 21-22 aprel tarixlərində Sankt-Peterburq Dövlət Universitetində beynəlxalq konfransda iştirak edib.

/ 26/04/2011

Amerikalı politoloq seminar keçirib

Amerikalı  politoloq bu gün BDU-nun Beynəlxalq əlaqələr və beynəlxalq hüquq fakültəsinin tələbə və magistrantlarına seminar keçirib.

/ 26/04/2011

Chairman of the BSU Student Union took part at the international forum

On April 22-23 the student forum "Self-management in the modern universities: experience, innovation, and prospects" was held at the Al-Farabi Kazakh National University.Representatives from more than 250 leading universities took part at the forum.

/ 25/04/2011

Bakı Dövlət Universiteti ilə Türkiyənin Ondoqquz May Universiteti arasında Anlaşma Memorandumu imzalandı

İmzalanma mərasimindən əvvəl çıxış edən rektor, akademik Abel Məhərrəmov Bakı Dövlət Universitetinin Türkiyənin bir çox ali təhsil ocaqları ilə əməkdaşlıq etdiyini və bu əməkdaşlığın səmərəli nəticələr verdiyini qeyd edib.

/ 23/04/2011

Memorandum of Understanding was signed between BSU and the Turkish University

Memorandum of Understanding was signed between Baku State University and the Turkish University “Ondokuz Mayıs”.

/ 23/04/2011

BDU-da Konfutsiy İnstitutunun açılışı olub

Bu gün Bakı Dövlət Universitetində Konfutsiy İnstitutunun açılışı olub.

/ 22/04/2011

Elmi-tədqiqat İnstitutlarında, Mərkəzlərində və Laboratoriyalarında boş ştat yerləri tutmaq üçün müsabiqə!

Tətbiqi Riyaziyyat, Fizika Problemləri Elmi-tədqiqat İnstitutlarında, Elmi-tədqiqat Mərkəzlərində və Elmi-tədqiqat Laboratoriyalarında boş yerləri tutmaq üçün müsabiqə elan edir

/ 18/04/2011

ƏDƏBİYYAT DƏRNƏYİNİN AÇILIŞI OLDU

Bu gün Bakı Dövlət Universitetində ədəbiyyat dərnəyinin birinci iclası keçirilib.

Futbol çempionatına start verildi

BDU-nun futbol meydançasında futbol yarışının təntənəli açılış mərasimi keçirilib.

Futbol çempionatına start verildi

/ 16/04/2011

Avropanın “TEMPUS” proqramı Biologiya fakültəsində II layihəsini reallaşdırmağa hazırlaşır

TEMPUS”  proqramı  çərçivəsində BDU  və İngiltərən Universiteti arasında magistrların distant təhsilin reallaşmasına hazırlıq məqsədilə layihə təşkilatçıları BDU-da olacaqlar.

Amerikalı politoloq Bakı Dövlət Universitetində mühazirələr oxuyacaq

Amerikanlı politoloq Qordon Smit 24-28 aprel tarixlərində BDU-ya gələcək.

/ 15/04/2011

Rektor rusiyalı dekanı qəbu edib

Moskva Dövlət Universitetinin tarix fakültəsinin dekanı Sergey Karpovun BDU-da olub.

/ 15/04/2011
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |